torsdag 26 juli 2012

I SISTA MINUTEN

Om det finns någon som är intresserad av att höra om detta program som jag håller på med så kommer de ha en "föreläsning" vid Jugendsalen ikväll klockan 19.00!! Fritt inträde ! Sku jag inte vara sjuk skulle jag delta, men jag tror det kommer fler träffar så då hoppas jag vi syns där ;D !! 

Allt e ju så nytt så man borde bli mera insatt !!


C=

6 kommentarer:

  1. Ville bara slänga in en kommentar här också, jag beundrar dej. Värkligen, du är så duktig! Hur mycket har du gått ner nu och hur länge har du hållit på med träningen? :)
    Lycka till!
    Heja Martina, Heja Martina..Kramar! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Fanny :) Jaa du jag har hållit på lite mer än en och en halv månad och har tappat. -12.5 kg så int nu så överdrivet mycket men helt okej :) Å tacktacktack!! :D KRAM!!

      Radera
  2. okej, men det är inte dåligt det, duktit jobbat!:) Vad har du för mål? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nää helt okej :) Jaa du ska ner 30 nu till först ;D LÄÄR vell ta enstund :D MEN tå tror jag nog he er bra :)

      Radera
  3. du e riktigt duktig! :) har själv gått ner ganska mycket i vikt men kämpar på fortfarande. blev medlem på viktklubb.se för nån dag sen och rekommenderar stort eftersom man där kan fylla i allt man äter och motionerar och håller på så sätt koll på alla kalorier.
    det kostar lite, men är säkert värt det. annars finns också shapeupclub.com som är gratis och helt okej :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt, bra kämpa du med :) Tack för tipset. Jag tror det vore super bra men man skulle måst ha så jätte mycket tid med allt då . men sen då jag flyttar till Vasa kanske jag hinner så då ska jag kanske försöka med nått sånt :)

      Radera