måndag 24 september 2012

I AM BACK

Har funderat hit och dit med allt och rensat mitt fulla huvud !! Jag skall fortsätta blogga och fortsätta kämppa, det finns inget annat !!! Jag har ändå kommit såå långt att det är värt det ! Sååå nu börjar jag eller snarare fortsätter denna vecka på samma sätt, skillnaden är bara inställningen och positivare tankar ! :)

Så tänker jag nu i fortsättningen !!! 
Jag är bra som jag är och de som int bryr sig läser int min blogg å di som tycker jag är dålig och ändå läser min blogg, får bevisa att de är bättre själv !!


C=

4 kommentarer:

  1. kämpa på martina. du e såå dukti! du vet var ja finns. <3

    SvaraRadera
  2. Hej Martina!
    Har ganska länge tänkt skriva en kommentar till dej men har inte kommit mej för. Ser att du har haft det kämpigt på sista tiden, men ge inte upp, du är superduktig! :)

    Själv försöker jag också gå ner i vikt och har lyckats ganska bra, men nu har det stannat av, jag är snål och äter sånt jag inte borde. ;) Jag har försökt rycka upp mej nu, men det går väl sådär. Men ofta när jag läst din blogg så blir jag riktigt peppad att fortsätta kämpa, så tack ska du ha för det! :D

    En tanke som har slagit mej bara när jag läst din blogg är att om du inte äter för lite? De dagar du har haft uppskrivna här för längesen nu då, så har jag tyckt att du fått i dej så lite mat, menar inte att jag vet något mer eller att det är något fel, men tänker bara att om det skulle vara jag så skulle jag inte klara det i längden, men det kan ju hända att det bara är en tillfällighet. :)

    Annars är det jätteintressant att läsa när du gör listor över vad du ätit och sånt tycker jag för då kan jag själv få lite inspiration. Undrar också hur mycket du gått ner?

    Lycka till!
    / Sofie

    SvaraRadera