fredag 13 juli 2012

DÅLIG

Ja jag känner mig nu jätte super dålig!! För det första så bloggar jag typ aldrig OCH för det andra så känner jag mig så stressad. Jag har såå mycket att göra !! Att ha ett hälsosamt liv är ett heltids jobb. . jag hade tänkt stiga på vågen idag men NEJ !! jag känner mig så fet och i oskick så jag valde att avstå !!

I mitt liv är det så mycket nu! Jag har börjat umgås med jay vilket jag tycker är jätte kul, idag var frida hit. Så har jag hästen, lerijs! Min träning, min blogg. Jag måste äta (vilket jag glömmer bort) . Rune och jag har blivit nattmänniskor sen vi hade nattskiften så vi är uppe hela nätterna och sover på dagen ! Sen har jag andra vänner å ikväll ska vi ha tjejkväll vid cissis med mina andra tjejkompisar som jag typ aldrig träffar , sen skall jag på teater med en pojke jag är stödperson åt ikväll. Sen borde jag även planera resan som vi skall göra till Åland om ett par veckor. Men framför allt borde jag TRÄNA !! ALLT DETTA ÄR SÅ KUL, men så mycket på en gång !!!

Men men, man måste ta en dag i taget, sejjer pappa :D Så nu har jag bestämt att jag låter heljen gå lite hur den vill och så kör jag stenhårt från måndag !!! Det lovarlovarlovarlovar jag !!!

Jag hoppas jag har ert fulla stöd även om jag har min "värre" dagar !!! :D 

C=

1 kommentar:

  1. Martina, försök kom ihåg att ta en dag i taget! du e otroligt duktig som gör he du gör, ibland måst man få slapp lite, utan dåligt samvete :) kram!

    SvaraRadera